Waarde maak je samen…

Je zou kunnen stellen dat een organisatie de optelsom is van processen. Maar in het hart van ieder proces staan altijd mensen. Tastbare en blijvende verandering is niet mogelijk als de menselijke factor wordt uitgesloten.

Technologische innovatie – met name bedrijfsautomatisering – is een belangrijke bron van verandering. Handelingen worden steeds meer gestuurd vanuit software. Systemen bepalen ook in toenemende mate de informatie waar wij mee werken. Veranderingen op technisch vlak kunnen niet zomaar worden losgekoppeld van veranderingen op organisatorisch gebied. Nieuwe systemen vragen om een nieuwe manier van werken en leiding geven. Projecten lopen vaak extra kosten en vertragingen op als de techniek niet de brug weet te bouwen naar de organisatie.

Die veelvoud aan factoren naar boven halen, inzichtelijk maken en aanpakken is het vak van Lean Business Consulting. Als spin dokter, katalysator en organisator, of als problem fixer. Samen. Want dat werkt het beste om zaken geborgd te krijgen in de organisatie.

Meer weten? Neem contact op …