De kracht van ‘Lean’ …

Bedrijven, die Lean werken spelen veel beter in op de kansen in hun markt. Zij creëren meer waarde en veranderen organisch mee met hun klanten. Lean is al jaren de standaard voor operations en supply chain in de vliegtuig- en autoindustrie. En in veel meer industrieën breekt de gedachte door.

Lean en mean’ zeggen mensen vaak. Lean is alles behalve ‘mean’. Het is een mens- en toekomstgerichte manier van uitvoeren, veranderen en organiseren. Het is niet pur sang een manier om kosten te verlagen, hoewel dat wel meestal het effect is. Bij Lean gaat het om waarde ontwikkelen en de wensen van klanten centraal stellen. En het verbindt medewerkers op alle niveaus en alle plekken van de organisatie.

Heeft u ooit wel eens het gevoel dat dingen in uw organisatie beter kunnen, maar in de praktijk blijft het ongrijpbaar? Wellicht is het dan tijd om u te verdiepen in Lean!

Lean Business Consulting biedt u ruime ervaring met Business Analyse, Verbeterstrategie en het opzetten van Lean Programma’s en Six-Sigma projecten.

Interesse? Neem contact op …