Training van Operators

Operators staan dagelijks aan de lijn. Zij ervaren eventuele problemen als eerste. Maar zijn zij ook uw vangnet om storingen voor te zijn? Hebben zij de vaardigheden om alle verbeterkansen te zien en een centrale rol te spelen in de oplossing? Hoe is Continuous Improvement georganiseerd in uw bedrijf? Lean Business Consulting biedt maatwerk trainingen voor operators in levensmiddelenproductie, proces-industrie en logistiek. Daarin staat niet de theorie, maar de techniek centraal.

Het hoofddoel: minder stilstand en een groter werkplezier!

Plaats een reactie ...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s