Verandermanagement

Verandering … wie heeft er niet mee te maken? Toch is veranderen voor de meeste organisaties lastig. Nieuwe inzichten komen vaak van buiten. Je kunt nooit objectief in de spiegel  kijken. Misschien is dat wel de reden.

De visie op verandermanagement zelf is ook aan het veranderen. ‘Vroeger’ lag de focus op problemen en reorganisatie. Gedrag en cultuur bepalen in grote mate het succes van een verandering. Daarom wordt tegenwoordig verandermanagement veel meer beschouwd als een integraal proces. De factoren technologie, organisatie(structuur) en mens hebben tegelijk aandacht nodig.

Lean Management biedt een fantastisch gedachtegoed om deze manier van verandering in te bedden in de organisatie. Bedrijven, die ‘Lean’ (of ‘Agile’) zijn hebben meeveranderen met de omgeving verheven tot kunst.

Lean: ‘L’eren om ‘E’cht ‘A’nders ‘N’a te denken!

Veranderen is een vak. Lean Business Consulting biedt ruim u 20 jaar ervaring. Interesse? Neem contact op.

Plaats een reactie ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s